Becali către Ienei: „Ai luat-o razna!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera a sărit din nou la gâtul antrenorului care a adus Cupa Campionilor Europeni la Bucureşti în anul 1986. Finanţatorul Stelei s-a enervat după ce Ienei l-a criticat pe motiv că fostele glorii ale roş-albaştrilor au fost îndepărtate de la grupele de copii şi de juniori.

Nicio zi fără scandal pare a fi deviza lui Gigi Becali. Ţinta de ieri a europarlamentarului? Emeric Ienei, adică omul pe care a vrut să-l angajeze ca preşedinte al Stelei în urmă cu doar câteva luni. „Hai să terminăm o dată pentru totdeauna cu legendele astea! Eu am dat ordin să se taie din cheltuieli. Am rămas doar cu şase grupe de juniori, concedierile s-au făcut pe criterii de competenţă. Lui Majearu i-am dat 30.000 de euro să-şi ia casă. Dacă nu eram eu, stătea pe stradă acum. Ce mai vrea? Sătmăreanu are aproape 70 de ani. Îl respect, dar ce să mai caute la Steaua? Lăsaţi-mă şi cu nea Imi (n.r. - Emeric Ienei). Omul este bătrân... Ştiţi cum este, la bătrâneţe o mai iei şi razna!", a tunat Becali.

Ienei: „E irecuperabil"

„Nu trebuie să mai băgaţi în seamă tot ce spune Becali. El e imprevizibil şi totodată irecuperabil. Nu aveam cum să nu le iau apărarea unor oameni care au adus glorie Stelei. Nu afirm că trebuia să-i ţină din milă acolo, dar să ştiţi că aceşti foşti mari jucători chiar au făcut performanţă în fotbalul juvenil! Numai  Sătmăreanu are aproape 40 de ani de când e angajat acolo. Credeţi că ar fi rezistat atâta vreme dacă n-ar fi avut valoare? Nici Bălan nu venea beat la antrenamente, sunt convins de asta", a declarat Ienei pentru „Adevărul".

Vali Badea, refuzat

Pe lângă faptul că a jignit legendele clubului din Ghencea, Gigi Becali n-a vrut nici să-i întindă o mână de ajutor atacantului care califica acum cinci ani Steaua în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de zece sezoane. Asta cu toate că Mihai Stoica dorea să-i ofere vârfului o nouă şansă. „Nu cred că Vali Badea e o soluţie. Pentru că a dat acele două goluri cu Standard Liège o să-l ţinem minte mereu, dar acum nu poate reveni. Dică e Dică, pe el măcar l-am vândut pe bani frumoşi la Catania, dar pe Vali Badea l-am dat gratis", a spus Becali.

Acesta a explicat şi de ce nu vrea să-l înregimenteze pe Badea (29 de ani): „Noi avem nevoie de un singur atacant, dacă ne ajută Dumnezeu
să-l găsim pe cel potrivit, bine, dacă nu, asta e. Nu mai vreau să plimb jucători fără valoare la Steaua doar ca să ţină un loc acolo. Mă oftic când văd la Steaua un jucător care face umbră pe teren".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite