Becali anunţă schimbarea lui Cârţu la finalul sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei îi cântă deja prohodul antrenorului Sorin Cârţu, care va fi demis la finalul acestui sezon din cauza lipsei rezultatelor.

"Acum nici nu m[ mai intereseaz[ fotbalul, nici nu mă mai uit la meciuri! O să întreb doar ce a făcut Steaua. Eu nu sunt omul care să fie pe locul şase. Ori sunt pe locul îintâi, ori nu exist. O să ne axăm pe Cupă, dar în stilul ăsta nu câştigăm nimic", a declarat Becali la GSPTV.

"La fotbal, iţi trebuie un antrenor. Dacă n-ai antrenor, n-ai nici echipă. Poţi să aduci ce jucători vrei tu, dacă antrenorul nu are autoritate, nu faci nimic. Cârtu n-are autoritate dacă Bonfim se răsteşte la el. Ne trebuie neapărat un antrenor cu mână de fier", a mai spus finanţatorul Stelei.

"Vreau să mă bat la titlu până în ultima etapă. Dacă dau 5 milioane de euro pe jucători, nu am dreptul să spun asta?", a tunat Becali.

Steauai a remizat cu Pandurii Târgu Jiu (1-1), în etapa a 29-a a Ligii I şi păstrează şanse minime la calificarea in Champions League, fiind la 8 puncte de Oţelul Galati, ocupanta locului secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite