Becali s-a supărat pe Sergiu Nicolaescu după ce i-a propus un rol într-un film: "Băi, ești nebun ? Ai înnebunit la bibilică ?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat că regizorul Sergiu Nicolaescu i-a propus să joace într-un film şi a acceptat iniţial, cu două condiţii, "să fie rol principal şi să nu-l atingă vreo femeie", dar a aruncat scenariul la gunoi după ce a văzut că numele personajului pe care trebuia să-l interpreteze era Belciug.

"Mi s-a propus să joc într-un film. Mi-a propus Nicolaescu. Am luat scenariul, dar i-am pus două condiţii: 1. Să fiu rolul principal, 2. Să nu mă atingă nicio femeie în film. A zis că acceptă. Mi-a adus scenariul, îi zicea "Ultimul corupt" sau cam aşa ceva. Eu eram pe un rol de parlamentar, mi se pare parlamentar european. A plecat şi m-am uitat pe el. Mă chema Belciug. Direct în coşul de la toaletă, la WC l-am pus! Păi tu îmi dai scenariu în care mă cheamă Belciug? Cum să mă cheme Belciug?!? Pe mine să mă cheme ceva frumos, să mă cheme Leul, Tigrul, să mă cheme Ursu, să mă cheme Războinicu, dar Belciug? Băi eşti nebun? Cum ar fi să mă strige în film «Băi Belciug!». L-am luat şi direct în coşul de la WC l-am pus. Cum să-l cheme pe Becali Belciug? Ai înnebunit la bibilică?", a spus Becali.

Becali a menţionat că filmul "Ultimul corupt" urma să fie continuarea la "Poker". "Filmul era o chestie de politică, ultimul cutare, un fel de continuare la «Masa de poker» (n.r. - Poker), sau cam aşa ceva", a explicat el.

Totuşi, Becali a menţionat că îi admiră activitatea artistică a lui Sergiu Nicolaescu. "M-a sunat pe urmă. Mi-e ruşine de el. Doar când auzeam de el pe vremuri... L-am văzut o dată la Panoramic, eu nu idolatrizez artişti, dar Sergiu Nicolaescu a fost mare de tot", a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că i s-a propus şi a acceptat să ţină un discurs studenţilor de la Academia de Teatru şi Film. "Tot mă sună că vrea să ţin un discurs la Academia de Teatru şi Film la studenţi. Adică să le spun despre cum mă comport, ce simt în faţa camerelor. Cu asta te naşti... Eu o să zic ce trebuie să faci, dar trebuie să te şi naşti...", a explicat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite