Becali: “Armata nu-mi poate lua Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali spune într-o conferinţă de presă că nu poate pierde Steaua, în contextul în care Clubul Sportiv al Armatei a anunţat că vrea să-i interzică să mai folosească brandul şi emblema clubului

"Nu ştiu cum nişte oameni cu funcţii sunt aşa analfabeţi juridic. Armata nu poate să-i ia Steaua lui Becali. N-are ce să facă cu ea, pentru că un club departamental nu poate juca în cupele europene. Am transformat clubul în asociaţie non-profit, iar apoi în societăţi comerciale pe acţiuni, pentru că aşa prevedea UEFA.
A fost făcută o Adunare Generală filmată pe acest DVD în care apar comandantul de atunci Roşu, Boroi, comandantul de acum şi care erau cu mâinile pe sus spunând că sunt de acord să se înfiinţelze societatea pe acţiuni Steaua Bucureşti. Acum, Boroi vine şi vrea ca brandul să facă înconjurul lumii să nu mai fie folosit, pentru că nu avea voie să fie transmis unei societăţi private. Nu era transmis, dispărea Steaua, pentru că nu mai poţi juca în Europa decât ca societate privată.
8 ani şi jumătate au trecut de atunci. În acest timp, Boroi a semnat contracte comerciale: închiriere, alea...Ei erau clubul Armatei Steaua, iar noi societatea comercială Steaua Bucureşti. Poate el avea vedenii şi citea Patentul Bucureşti. 8 ani lumea vorbeşte de Steaua şi acum se trezesc că noi folosim numele de Steaua. Păi, nea Boroi, n-ai văzut că Steaua joacă fotbal sub acest nume de 8 ani, n-ai făcut nicio opoziţie şi te-ai trezit acum? E foarte grav că nişte oameni, ca Zisu, că Boroi n-are nicio vină, general, poate să gândească aşa ceva.
Aşa patrioţi au fost ei că am găsit acel brand, de care vorbesc ei, pe locul 12, cu datorii la Bancorex. Am plătit la executor judecătoresc, pentru că scoteau bunurile la vânzare, nocturna, tot. Ei nu s-au gândit că acel brand care înconjura lumea se duce de râpă.", a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite