Becali, nu suferă nici după 0-5: „Ce umilinţă? Nu mă interesează, nu sunt supărat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali susţine că nu este supărat după umilinţa Stelei
Gigi Becali susţine că nu este supărat după umilinţa Stelei

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost extrem de calm la finalul partidei de la Haifa. Becali nu numai că nu şi-a mai „mitraliat" jucătorii aşa cum făcea de obicei, ba chiar le-a luat apărarea acestora. Mai mult, latifundiarul susţine că nu este supărat şi spune că tot Steaua se va califica în primăvara europeană.

Becali a vorbit calm şi a pus înfrângerea la scor cu Maccabi pe seama întâmplării. „S-a întâmplat, care e problema? Nu trebuie să fie supăraţi jucătorii, nici eu nu sunt supărat.. Le-am zis lui Teia Sponte şi lui Vali Argăseală să transmită asta echipei“.

Dacă jucătorii au fost iertaţi, în schimb antrenorul a intrat în colimator: „Ilie Stan este tânăr, o să vorbesc cu el. Atunci când eşti tânăr, crezi şi în poezie. Fotbalul nu e poezie, el a jucat un 4-2-4, echipa se rupea. Poţi să joci şi aşa, dar când ai măcar doi mijlocaşi de creaţie care combină şi-ţi ţin mingea. Ei numai pe contraatac ne-au dat goluri. Dacă era Prepeliţă în teren, era altceva.

O să fie mai greu, dar tot noi o să ne calificăm. Pe noi ne interesează meciul cu Rapid. Dacă jucăm aşa, nu avem nici o şansă.

Am înţeles că n-a fost penalty la Iliev, dar oricum au ratat.
Asta e. Vom câştiga meciul de la Bucureşti şi, până la urmă, tot noi ne vom califica", a conchis omul numărul 1 de la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite