Becali a plecat de la stadion huiduit de fani: „Du-te la puşcărie după Avram!“. Gigi: „Nu mai înţeleg nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali foto: stirileprotv.ro
Gigi Becali foto: stirileprotv.ro

Finalul partidei din Regie l-a adus pe Gigi Becali în pragul disperării. Stors de orice picătură de energie, blazat, enervat, fără nicio explicaţie. Asta era starea latifundiarului din Pipera. Becali s-a ferit, momentan, să mai facă vreun comentariu acid la adresa antrenorului sau a vreunui jucător în parte şi a spus că-i lasă pe specialişti să comenteze semieşecul Stelei.

„Nu mai înţeleg nimic. Am dominat tot meciul, am avut ocazii, mai ales în prima repriză, dar nimic. De ce n-am câştigat? Poate e vorba despre indolenţă din partea jucătporilor, că altfel nu-mi explic. În repriza a doua ne apăram cu şase oameni, n-am mai atacat aproape deloc, am avut o singură fază", a spus Becali. El l-a absolvit, deocamdată, de orice vină pe Levy. „Ce vină să aibă el? Sunt supărat pe toată echipa, pe jucători. Nu poţi avea pretenţii de campioni cu o astfel de prestaţia precum cea din Regie. Eu am făcut tot ce a depins de mine", a conchis Gigi.


Patronul Stelei a plecat de la stadion în huiduielile fanilor roş-albaştrii. „Pleacă! Vinde echipa şi lasă-ne! Du-te după Avram la puşcărie!“ i-au urat suporterii. Gigi i-a privit siderat preţ de câteva secunde după care, cu un zâmbet amar, a replicat: „Nu mai înţeleg nimic“.

Cu remiza din Regie, Steaua este la a treia partidă consecutivă fără victorie în Liga I, după ce în etapele precedente a pierdut cu Gaz Metan şi cu Pandurii. Iar linia de clasament a roş-albaştrilor spune totul despre dezastrul de la Steaua: 8 3 2 3 11 - 9 11

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite