Becali: "E sfârşitul lui Dragomir, mai bine se retrage acum cu onoare! Vreau să scap odată de el, nu-l mai suport!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei spune că Dumitru Dragomir nu va mai fi la şefia LPF şi anunţă că în cel mult o lună acesta va fi dat jos din funcţie.

"Normal că ţii de scaun când trebuie să iei milioane de euro din comisioane. El nu vrea să plece dar o să vadă când o să-i zică procurorii că nu mai are voie să-şi facă treaba. El nu ştie nimic să facă, e analfabet juridic. Nu ştie să scrie 3 rânduri şi să facă o lege. Se compară el cu Mititelu? Păi Mititelu îi dă clasă la toate capitolele. Dacă mâine se face Adunare Generală, nu mai ia nici un vot. Lumea nu vrea să-l dea jos acum pentru că le e milă tuturor de el, că are necazuri mari pe cap. Vreau să scap odată de el, nu-l mai suport.

De ce să mă comande Mitică pe milioane de euro şi să-mi dea mie amenzi când îi arde lui. Eu nu ştiu ce-a făcut cu alţii, dar ştiu ce-a făcut cu mine. Pe mine nu mă interesează nimic altceva decît să ne lase în pace. Să fie el sănătos, să-şi crească nepoţii, să facă ce vrea. Dar mie nu-mi mai convine ca el să mă jignească cum vrea, apoi dacă eu îi răspund să-mi dea amenzi. Sunt 100% sigur că ăsta e finalul lui. Măcar să facă şi el un lucru onorabil şi să plece de bună voie.

DNA-ul o să-l lase în pace dacă pleacă acum. Pe ei nu-i interesează să-l bage la puşcărie, îi interesează să cureţe odată fotbalul românesc. S-o facă DNA-ul dacă noi nu putem, că noi suntem prea proşti ca să scăpăm de el. În maxim trei săptămîni o să-i dea ordonanţă că nu mai are voie să profeseze, altfel ne strângem noi şi-l dăm jos", a spus Becali la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite