Becali, în război cu toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali este la capătul răbdării din cauza mediocrităţii echipei şi a conflictului cu fanii
Becali este la capătul răbdării din cauza mediocrităţii echipei şi a conflictului cu fanii

Patronul stelist s-a certat „la cuţite” cu managerul Unirii Mihai Stoica, l-a mustrat pe antrenorul Stoichiţă după meciul de la Urziceni şi a răcit relaţia cu Vali Argăseală, mâna sa dreaptă de la Steaua.

Şeful echipei din Ghencea este din ce în ce mai nervos, după ce Steaua a obţinut două puncte din trei meciuri, iar şefii altor cluburi ironizează formaţia roş-albastră.

Gigi Becali s-a certat aseară la la uşa cortului cu Mihai Stoica, fostul său colaborator şi prieten de la Steaua, în prezent manager general la Unirea Uriziceni. Şeful Stelei a declarat că are informaţii conform cărora Meme ar fi dat bilete suporterilor roş-albaştri la meciul de duminică doar cu condiţia să-l înjure pe patron. Stoica a precizat că acestea sunt minciuni sfruntate şi că declaraţiile lui Becali vin după ce el a refuzat să revină în Ghencea. „Eşti o jigodie Meme, eşti obraznic şi o cauţi cu lumânarea. Te mănâncă pielea. Poate vin în emisiune şi îşi zbor capul”, a urlat Becali în direct la gsptv. Meme i-a reprlicat tăios fostul său şef. „Mai uşor cioban opărit ce eşti, nu am păscut oile împreună. Dacă tu eşti cineva, eu prefer să fiu un nimeni!” Becali nu se mai înţelege nici cu actuala sa „mână dreaptă” de la Steaua, preşedintele Valeriu Argăseală. Patronul i-a reproşat că nu a fost în stare să aducă la Steaua o serie de jucători în această iarnă, iar la finalul sezonului se pare că îi va tăia din atrubuţii lui Argăseală.
Stoichiţă l-a supărat pe şeful stelist
Becali este pornit şi pe antrenorul Mihai Stoichiţă, care a preferat să-l folosească la Urziceni pe Alexandru Tudose, fundaş criticat dur de patron după meciul cu CFR Cluj. Situaţia a fost confirmată de vărul Ioan Becali: „Lui Gigi nu i s-a spus din start că Tall şi Parpas, pe care antrenorul i-a adus din Cipru, vin ca rezerve! El d-aia e nervos, credea că ăia doi vin ca să intre titulari, nu doar de umplutură. Oamenii din conducere, inclusiv Stoichiţă, încearcă să-i spună acum că Tall şi Parpas mai au nevoie de timp să se adapteze”, a spus impresarul pentru gsp.ro. Se pare că Becali a avut o ieştire nervoasă la meciul cu Unirea, fiind la un pas să-l dea afară pe Stoichiţă, nervos de deciziile pe care le-a luat tehnicianul.

Parcursul Stelei în acest retur şi erorile grave din apărare roş-albastră a stârnit ironia oamenilor din fotbal. Adrian Porumboiou a glumit pe seama echipei din Ghencea, pe care nu o vede în stare să prindă un loc de cupe europene. „Până vine jocul direct, Steaua nu se va mai bate cu noi, ci va lupta pentru un loc de Intertoto”, s-a amuzat omul de afaceri. Cupa Intertoto, desfiinţată în anul 2008, era rezervată echipelor care se situau imadiat sub locurile de cupe europene la finalul sezonului. Becali însă este mulţumit cu asigurările pe care finanţatorul vasluian i le dă în discuţiile private: „Mie mi-a spus că, dacă am doi fundaşi centrali buni, pot lua titlul la pas”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite