Becali, lovitură de graţie pentru Dinamo: "Îl vreau pe Rus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Rus a marcat în meciul de la Mioveni primul său gol pentru Dinamo
Laurenţiu Rus a marcat în meciul de la Mioveni primul său gol pentru Dinamo

Nicolae Badea l-a înfuriat rău pe Becali. Patronul Stelei l-a furat din curtea "câinilor" pe Pârvulescu şi pregăteşte încă o lovitură! Becali spune însă că va avea o discuţie cu Borcea şi Badea pentru a regla "ostilităţile" în cazul unor viitoare tranferuri.

"Ştiţi care e următoarea mea ţină? Vă jur! Nu glumesc. Următoarea mea ţintă e Laurenţiu Rus. Îmi place foarte mult. De ce să nu-l iau, dacă oamenii vor bani", a declarat Gigi Becali la gsptv.

"L-au avut pe Torje şi acum a apărut Rus ăsta? De unde a apărut Rus ăsta?! Vă spun eu că va ajunge mai bun decât Torje. E mai util decât Torje", a mai declarta Becali.


"Am vrut să dau o lecţie nu lui Dinamo, ci doar lui Badea pentru că îi trimiteau oferte la Braşov lui Chipciu chiar dacă era jucătorul nostru. Aşa că am vrut să fim egali şi Pîrvulescu a semnat pe 5 ani cu Steaua. Badea poate face ceva în situaţia actuală: să trimită oferte. Am dat 1 milion de euro pe jucător.

Nu ne mai interesează acum Sepsi. Dacă pleacă Latovlevici, îl avem pe Pîrvulescu.

Paul mi-a zis şi el că spunea tot timpul că e dinamovist pentru că îl curta echipa. El dacă a venit la Steaua înseamnă că e stelist. Eu îl voiam de mult timp pe Pîrvulescu, dar pentru că era finul meu la Dinamo, nu puteam să mă bag peste", a declarat Becali, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite