Becali: "Sunt cel mai mare idiot. Dumitrescu e de vină"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali a dat vina pe Ilie Dumitrescu pentru înfrângerea suferită. "Cine a pierdut meciul? Ilie Dumitrescu. Antrenorul e vinovat, nu e normal? Principalul responsabil el e. Când ai 25 de jucători şi trebuie să alegi 11 şi nu poţi să cîştigi, tu eşti vinovat", a spus finanţatorul Stelei la GSP TV.

Becali n-a suportat să vadă întîlnirea de la Urziceni pînă la final şi a părăsit loja stadionului încă din minutul 83. "Sînt un idiot, asta sînt. Ce îmi trebuie mie să dau milioane de euro pe fotbalişti, să transfer, să mă agit?! De ce nu stau eu linişti şi să dau salarii de 1.000 de euro pe lună, că atîta merită aceşti jucători?!" a spus finanţatorul.

"Sunt un idiot că am băgat bani în echipă. Că am băgat atâtea milioane în jucători. Mai bine aş fi luat de la Steaua 2. Nu pot să zic nimic despre echipă, Brandan a jucat foarte bine, dar eu sunt un idiot. E o umilinţă mai mare decât cea de la meciul cu Buzăul, noi am luat şapte jucători de la echipa asta şi am dat ăapte copii.Dacă era 0-0, nu eram supărat. Dar, să te şi bată, deja e prea mult pentru mine. Am vrut să fac o echipă mare, ce să fac. Am dat nişte bani pe nişte jucători şi degeaba. Dacă nu luăm campionatul, nu mai investesc nici un ban. Înseamnă că nu am nici o treabă cu acest fenomen şi trebuie să renunţ. Sper să fie un accident cel de azi. Sunt un idiot, ce să fac?", a spus Becali la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite