Becali: "Am făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Varga"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este încrezător că Steaua îşi va îmbogăţi lotul, deşi există mai multe necunoscute în privinţa transferurilor.

După ce managerul Mihai Stoica a cerut întăriri, Becali a declarat că Andrei Prepeliţă şi brazilianul Junior Moraes vor veni în cele din urmă la Steaua, deşi primul nu e liber încă de contract, iar al doilea a semnat cu ŢSKA Sofia!

În plus, patronul stelist este optimist în ceea ce priveşte venirea lui Alexandru Bourceanu, de la Poli Timişoara, deşi jucătorul nu e mulţumit cu ce-i oferă roş-allbaştrii.

"Moraes, Prepeliţă vor veni sigur! E posibil, dar nu ştiu în ce procent, să vină şi Bourceanu! Eu m-am înţeles şi cu Marian Iancu, dar să vedem ce vrea şi băiatul. Dar eu cred că va veni în cele din urmă", a mai spus Becali la GSPTV.

Tot aseara, finanţatorul stelist a anunţat că îl vrea şi pe Dacian Varga, mijlocaşul Sportului Studenţesc, dar s-a lovit de pretenţiile exagerate ale patronului Vasile Şiman: "L-am vrut şi pe Varga, am dat 500 de mii pe el, dar Siman mi-a zis că sunt departe. Eu cred că Şiman speră să mai facă ce a făcut cu Mazilu, de a luat vreo trei milioane pe el. Eu vreau să iau şase jucători, nu patru, dar deocamdată nu ştim pe cine", a spus Becali.

Varga a jucat în ultimele luni la Kuban Krasnodar, unde a fost ales de suporteri jucătorului anului. Deşi antrenorul echpei ruse, Dan Petrescu, a dorit să păstreze jucătorul, patronul Sportului, Vasile Şiman a cerut 2,5 milioane de euro, preţ mult prea mare pentru Kuban.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite