Becali, de la o extremă la alta: "Ăştia joacă la mişto. Nu înţeleg nimic, dar am cea mai tare echipă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu găseşte o explicaţie pentru jocul execrabil al echipei din meciul de la Timişoara, însă îşi păstrează optimismul.

"Asta-i problema lor, eu ce să le mai fac. Mi s-a spus că Tibi Bălan e mare fotbalist, Rusescu, la fel. Şi ăsta parcă nu era aşa prost, nu ştiu ce se întâmplă. Sau cum să joace Mustaţă? Ăla e jucător de Liga 1?! E o problemă de atitudine, ei au intrat ca vedetele pe teren. E o problemă şi de joc, ei evoluează după ureche, la mişto. Păi, când au văzut cei de la Timişoara că ăştia joacă la mişto şi-au dat seama că Steaua e de bătut. Parcă nu mai jucaseră fotbal niciodată. E posibil să fie şi Ilie Stan depăşit de situaţie. Nu găsesc explicaţie", a zis iniţial Becali. Apoi, a schimbat macazul.

"Oricum, am cea mai tare echipă şi cel mai tare antrenor. Va spulbera tot. Trebuie să îmi ridic în slăvi echipa, mai critic eu pe unul sau altul, dar nu vreau să le fac pe plac duşmanilor. Jucătorii sunt băieţii mei. Gata, mă ocup eu! O să fiu manager! Până la iarnă suntem pe primul loc", a încheiat finanţatorul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite