Becali, atac la Sandu: "Trebuie să-l dăm afară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei a lansat un atac fără precedent la adresa şefului FRF.

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mircea Sandu, în această dimineaţă. Şeful Stelei s-a enervat după ce şeful FRF declarase că "patronii din fotbalul românesc sunt circari şi creditori".
"Mircea Sandu trebuie să ne laude, nu să ne critice. El încă doarme, crede ca încă mai trăieşte ca acum 25 de ani. Asta e circul României este ceea ce face el, când o federaţie este comandată de la A la Z de procurori şi de judecători.Pe ce bază stă el la federaţie? L-am lăsat până acum că era bolnav, dar stai putin: dacă eşti bolnav lasă pe unul sănătos care să vorbească frumos. Tu şi toată familia ta eşti circar! Plăteşte-ţi bă singur operaţia! De ce să iei 250.000 de euro de la FRF? Dacă nu avea, spuneam că nu are de unde! Dar are bani, de ce să iei din banii federaţiei?", a răbufnit şeful Stelei.

Mai mult, Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Sandu la conducerea Federaţiei Române de Fotbal: "După declaraţia asta trebuia să ne strâgem toţi patronii din Ligă să facem Adunare Generală şi să îl dăm afară. Nu are ce să ne facă!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite