Becali, antrenor şi în „era Levy“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un singur meci a rezistat patronul Stelei până să se bage iar peste tehnicianul echipei. Gigi i-a trasat deja israelianului jucătorii pe care vrea să-i vadă în primul „11“ . La vremuri noi, Gigi Becali rămâne acelaşi. Şase antrenori a schimbat finanţatorul Stelei în sezonul trecut, iar primul din acest an Ronny Levy pare să aibă deja soarta pecetluită.

Faptul că Becali nu-şi lasă tehnicienii să lucreze după cum cred ei de cuviinţă este deja de notorietate. În fiecare sezon, latifundiarul îşi alege o serie de jucători preferaţi, pe care vrea să-i vadă titulari cu orice preţ. „Tătăruşanu, Gardoş, Latovlevici, Tănase şi Gabi Matei vor fi titulari. Plus Brandan şi Geraldo. Aaa, mai e şi Prepeliţă. Iar în atac va intra Mihai Costea, pe stânga, Tatu, pe dreapta... Să vedem, e posibil să mai intre şi Rusescu sau Băjenaru", a „creionat" formula de start patronul din Ghencea.

Mai mult, Gigi promite că un alt fotbalist care nu va lipsi din primul unsprezece va fi Junior Moraes, chiar dacă în prezent brazilianul e sub
contract cu ŢSKA Sofia. „El va veni sigur la noi şi va fi titular. Nu a mai apărut nimic legat de el, dar le vom face bulgarilor o ofertă pe care nu o vor putea refuza", a mai punctat conducătorul Stelei.

De preferaţi s-a ales praful

Ideea că Gigi Becali îi vede indispensabili în echipă poate reprezenta un adevărat motiv de îngrijorare pentru unii jucători. Exemple precum Dayro Moreno, Andrei Cristea, Onicaş, Vlad Rusu sau Emeghara sunt elocvente. Întâi lăudaţi, ridicaţi la stadiul de adevărate „diamante" şi impuşi ca titulari, jucătorii au fost ulterior desfiin­ţaţi şi goniţi de la Steaua chiar de patron.

"Nu e vorba că-i fac eu echipa lui Levy, dar am şi eu câţiva jucători pe care-i vreau în teren. Până la urmă, mă raportez la investiţiile mele."
Gigi Becali
finanţator Steaua

"Ştiu că la Steaua e presiune mare. Pe lângă presă şi fani, mai e şi patronul! Dar eu sunt mai bătrân, nu mi-e teamă de Gigi Becali."
Liviu Băjenaru
mijlocaş Steaua



Geraldo Alves ratează ambele cantonamente

Veşti proaste pentru Ronny Levy. Fundaşul Stelei Geraldo Alves va lipsi de pe gazon aproximativ o lună şi jumătate, ca urmare a accidentării suferite în meciul cu georgienii de la Zestafori, când a părăsit gazonul după doar un minut. Portughezul va rata astfel ambele cantonamente ale roş-albaştrilor din Austria.

Amicalul cu Eintracht, anulat

După ce au învins campioana Georgiei, Zestafori, joi, cu 1-0, roş-albaştrii au decis să nu mai dispute amicalul de astăzi, contra nemţilor de la Eintracht Frankfurt. Ronny Levy şi Mihai Stoica au hotărât să le dea o zi de pauză jucătorilor, însă îşi doresc să perfecteze un alt test pentru mâine.

MApN: „Problema stadionului e din vina lui Becali"

Ministerul Apărării Naţionale a remis ieri un comunicat de presă în care a acuzat că Gigi Becali poartă întreaga vină privind problema stadionului din Ghencea. „Suma de închiriere de 21.600 de euro lunar a fost acceptată într-un contract ferm de către reprezentanţii societăţii comerciale, aceiaşi care au refuzat ulterior plata acesteia, după 5 luni, invocând diferite pretexte", se arată în comunicatul MApN.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite