Becali: "Mi-ar plăcea mai mult pe stadionul CFR-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a gustat, şi la propriu, şi la figurat, din plin gluma lui George Copos
Gigi Becali a gustat, şi la propriu, şi la figurat, din plin gluma lui George Copos

Finanţatorul FC Steaua a declarat că şi-ar dori să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul echipei CFR Cluj, "Dr. Constantin Rădulescu", în cazul în care echipa sa nu va putea evolua pe Arena Naţională.

În cazul în care CFR Cluj nu va fi de acord ca Steaua să joace pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", Becali a precizat că o altă variantă ar fi arena din Piatra Neamţ.

"E mai bine, nu ştim unde vom juca acum. Să vedem, CFR sau Piatra Neamţ, pentru că în altă parte nu ai unde. La Timişoara s-ar putea să fie nişte animozităţi. În Ardeal, l-am sunat pe Mureşan, dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu el, mi-ar plăcea mai mult pe stadionul CFR-ului, că e mai modern. Eu, când au vrut ei şi nu aveau, le-am spus să joace pe Ghencea. Să vedem dacă sunt şi ei băieţi buni acum. Eu le-am spus că le dau voie în Ghencea. Dacă nu vor, mă duc la «Pinalti», iar dacă mă duc la el, voi primi şi un penalti. Eu sunt prieten şi iubesc cu toţi oamenii de pe globul ăsta pământesc. Că mă mai ciondănesc, că mă mai cert, că mai jignesc, apoi îmi pare rău, dar nu avem de ce să ne ciondănim...", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite