Becali: "Balaj e un criminal şi o jigodie. E arbitrul de casă al CFR-ului. Şi-a bătut joc de noi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a luat foc la finalul jocului cu CFR şi l-a acuzat dur pe arbitrul Cristian Balaj pentru prestaţia din meciul cu Steaua. Stelistul spune că abia aşteaptă să fie dat în judecată de arbitru, aşa cum Balaj a mai procedat în 2007.

"Balaj e un nenorocit, un criminal. Credeam că are demnitate, că e aecuson FIFA, dar de unde. Probabil a luat banii de la CFR înainte. Nu se poate ce a făcut el la acest meci. Lui Mureşan trebuia să-i dea roşu de trei ori, dar i-a dat la final, la mişto. E o jigodie. Balaj şi-a bătut joc de nişte oameni care şi-au dat sufletul pe teren. Balaj e arbitrul de casă al CFR-ului. Nişte unguri şi-au bătut joc de spiritul românesc. Nici pe "Avântul Ştefăneşti" nu i-am doninat ca pe CFR. Păi asta e echipă care să ia titlul. Sunt toţi corupţi. Cred că a luat banii înaintea campionatului şi acum n-ai cum să-l prinzi. Balaj e cea mai mare Hahalelă pentru că e şi deştept. A dat 5 minute prelungiri şi a lăsat 4. Eu sunt fraier, că am crezut în corectitudinea lui", au fost doar câteva din jignirile aduse de Gigi Becali centralului de la Steaua - CFR.

Eu n-am treabă cu CFR-ul şi cu Paskany. Ei nu mi-au făcut nimic. Eu am cu Balaj, omul care m-a arbitrat. Ei au încercat şi ei. Le-a mers, bravo lor. Crăciunescu n-are cum să rezolve treaba asta pentru că el doarme, face circ la Digi. El s-a făcut clovn de televizor şi îi apără. Era mai bine cu Avram", a afirmat Becali.

Gigi Becali a cerut eliiminare din prima repriză la Mureşan şi penalty la Rusescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite