Becali: "Balaj a dictat cine ia titlul în ultimii ani! Eu vreau arbitrii străini doar cu Dinamo şi CFR!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Balaj
Cristi Balaj

Gigi Becali a comentat decizia Adunării Generale a LPF de a aduce arbitrii străini doar dacă în primele 5 etape, românii vor strica minimum 10 meciuri. Patronul Stelei a spus că el vrea arbitrii străini doar la ultimele două partide din campionat şi l-a indicat pe Cristi Balaj ca omul care a influenţat cel mai mult rezultatele din anii trecuţi, folosindu-se de imaginea de om corect care i-a fost fabricată artificial.

"Pentru ce să stau să mă cert cu Iuliu Mureşan sau cu finu'? Că şi cu el mă cert, dacă e! Foarte bine că s-a votat aşa, mai ales că Mircea Sandu a fost de acord. Chiar dacă nu greşesc românii, şi Doamne ajută să fie aşa!, tot vor veni arbitri străini. Eu nu cer arbitri străini, eu vreau doar în ultimele două etape, cu Dinamo şi cu CFR Cluj.

Bulgarii am înţeles că au un arbitru în primii 10 din lume. Şi au adus un străin la ŢSKA - Levski.

De ce să îl dăm afară pe Crăciunescu pentru o prostie? Stai, tată, şi creşte arbitri dacă eşti capabil! Nu mai are voie Crăciunescu la TV! El se ducea la Digi şi rîdea pe acolo. Ce cauţi tu la TV? Eşti şeful CCA!

Balaj a dirijat tot ce s-a întîmplat. Uitaţi-vă la ce hoţie a făcut la Steaua - CFR! El conducea totul, acum ne-am deşteptat. Cu faţa aia a lui de om corect a comandat cine ia titlul în ultimii 3 ani", a spus Gigi Becali la sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite