Becali: "Antrenor va fi Piţurcă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a confirmat că Victor Piţurcă va fi antrenorul Stelei. Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că vorbeşte des cu tehnicianul şi că tot ce se întîmplă la echipă e decis de Piţurcă.

"Eu pot să spun acum că antrenor va fi Piţurcă. Toate transferurile care se vor face sînt făcute de Piţurcă. Dacă va veni vreun jucător înseamnă că el l-a adus. Nu ne grăbeşte nimeni, ce avem? Stăm în ploaie? Eu ştiu că sînt foarte mulţi oameni nerăbdători să vadă, iubesc Steaua şi vor să vadă ceva concret. D-asta şi spun cîte ceva, pentru ca suporterii să fie informaţi.Piţurcă nu e foarte pretenţios la transferuri. Are la Steaua jucători. Economic nu-mi fac nici un fel de problemă. Oricît aş băga, Piţurcă mi-a spus că-mi voi recupera în 2-3 ani banii. El are încredere, iar pe mine asta mă încurajează. Acum vorbesc de 20 de ori pe zi cu el despre ce se întîmplă la Steaua. El studiază jucătorii, spune dacă dăm sau nu drumul unor jucători pentru care apar oferte. De ce să plece Ovidiu Petre? Nu depinde decît de Piţurcă, dacă-i dă el drumul", a spus Gigi Becali la Gsp TV-

"Eu şi Piţurcă nici nu vorbim despre cînd sau cum semnează. Vă pot spune însă că următorul lucru: contractul lui va fi mai mare decît al lui Olăroiu în Arabia dacă se va califica în Liga Campionilor. Olăroiu cîştigă vreo 2,3 milioane de euro acolo", a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite