Becali: "MM e manager la tuns iarba! Îl iau imediat pe Bilaşco!"- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Becali care vrea să pună mâna pe Marius Bilaşco, modelul anului 2008 în Playboy care a semnat cu WWE sau despre Cătălin Smărăndescu care de abia aşteaptă următorul meci. Printre alte subiecte, Ibrahimovici a uimit miercuri, printr-o execuţie de arte marţiale şi un lob de generic, iar Tamaş crede că partida de la Atena va fi una extrem de dificilă.

Becali: "MM e manager la tuns iarba! Îl iau imediat pe Bilaşco!". Gigi Becali este hotărât să pună mâna pe atacantul Unirii Urziceni Marius Bilaşco cu toată opoziţia lui Mihai Stoica, scrie Sport.

Modelul anului 2008 în Playboy a semnat cu WWE. Superba brunetă Jillian Beyor e cea mai nouă achiziţie a WWE. Jillian a început deja antrenamentele şi e aşteptată cât de curând în RAW şi SmackDown, scrie Kombat.

Cătălin Smărăndescu: "Abia aştept următorul meci!". Luptătorul Cătălin Smărăndescu este nerăbdător înaintea următorului său meci care vine după o perioadă de un an de inactivitate. Acesta va avea loc pe data de 18 decembrie, acesta sperând ca palmaresul său, fără înfrângere în MMA (mix martial arts), să rămână neatins, scrie Sport Total FM.

Karate Kid Zlatan. Ibrahimovici a uimit iar miercuri, printr-o execuţie de arte marţiale şi un lob de generic. Ibrahimovici îşi continuă momentul de magie la FC Barcelona. Autorul golului victorios în derbyul cu Real Madrid, atacantul suedez a arătat cine e şeful şi la Xerez, într-un meci în devans din etapa a 15-a, catalanii plecând la Mondialul cluburilor după partida din Ligă cu Dinamo Kiev. Intrat abia după pauză, Zlatan şi-a pus amprenta miercuri pe triumful contra "lanternei". Mai întâi, printr-o pasă "la înălţime" dată cu o execuţie de karate, care l-a pus în gardă pe Alex şi l-a speriat pe Sidi Keita, scrie Gazeta Sporturilor.

Gabi Tamaş: "Partida de la Atena va fi una extrem de dificilă". Gabi Tamaş, poate cel mai controversat jucător din Liga I, e conştient că partida de la Atena va fi una extrem de dificilă, mai ales din cauza atmosferei create de fanii lui PAO. "Gate 13" e una dintre cele mai fanatice facţiuni din Grecia, aşadar atmosfera creată este o grijă în plus pentru formaţia noastră, scrie Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite