Becali: "Hagi e disperat după echipa naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi investeşte în viitorul fotbalului românesc
Gică Hagi investeşte în viitorul fotbalului românesc

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că a auzit unele zvonuri potrivit cărora antrenorul Cosmin Olăroiu ar urma să preia conducerea tehnică a primei reprezentative, însă a precizat că nu le dă crezare.

"Pe Hagi nu îl propun decât dacă iau trei-patru jucători foarte buni ca să obţină rezultate imediate. Gică e disperat după echipa naţională, dacă îi propune cineva asta, imediat se duce. Mi-a spus cineva că Oli s-ar duce la echipa naţională, dar eu nu cred asta, nu cred că mă minţea. El mi-a spus care au fost motivele pentru care nu va continua la Steaua şi atât", a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că a decis să renunţe la echipa a doua a clubului, deoarece aceasta nu a propus jucători pentru primul lot. "Echipa a doua o închid că mă costă 1,2 milioane pe an, îi trimit pe jucători la alte echipe. Am investit trei-patru milioane de euro în academia de fotbal şi nu am obţinut nimic. Lui Liţă Dumitru i-am oferit postul de antrenor la echipa a doua şi i-am spus că dacă obţine performanţe, îl aduc la prima echipă. Ştiţi ce performanţe a obţinut? A dus echipa din Liga a II-a în Liga a III-a şi a spus că l-au lucrat jucătorii", a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite