Becali: "E treabă satanică ce fac Paszkany, Mureşan şi Balaj. Are legătură cu serviciile secrete ungureşti!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a continuat atacurile la adresa arbitrului întâlnirii de ieri, cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, 1-1.

A fost o uneltire satanică. Câte faulturi a făcut Mureşan? De ce nu a dat fault pe 16 metri la Rusescu? Bicfalvi l-a atins cu umărul pe Peralta şi a dat imediat fault. Astea sunt lucruri clare.

Balaj are rădăcini ungureşti, eu aşa cred. Are legături cu serviciile secrete ungureşti. Verificaţi! Este treabă satanică ce fac Paszkany, Mureşan şi Balaj. Nu poate să arbitreze aşa Balaj! Corupţia în fotbal este uneltire satanică. Se joacă cu sudoarea oamenilor, nu se poate aşa ceva! Cadu îl lua de gât pe Balaj, se pupa cu el. Ia-l, mă, acasă dacă ţi-e aşa drag!

Avram este cel mai bun arbitru, va fi şi mai bun acum după ce a scăpat de taică-su!

Sunt în fotbal de 12 ani, n-am văzut nici măcar Real Madrid să joace aşa cum a jucat Steaua. Am evoluat şi cu echipe de Divizia B, C, dar aşa «distrugere» nu am văzut niciodată! În viaţa mea nu am văzut trei bare într-o repriză. O să mă duc să bat palma cu jucătorii.

Auzi, ce escroc Balaj! A zis «Bă, Mache, de ce nu a zis Gigi Becali ceva şi după meciul cu Dinamo pe care tot eu l-am arbitrat?». Să mă suspende, să îmi dea pedeapsa lui Porumboiu", a spus Gigi Becali pentru GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite