Becali: "Olăroiu a ajuns în Liga Campionilor cu neprofesionistul Becali"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul stelei, Gigi Becali, i-a dat replica lui Cosmin Olăroiu, după ce tehnicianul a declarat că la Steaua este lipsă de profesionalism.

Finanţatorul din Ghencea i-a amintit antrenorului că performanţele pe care le-a avut la Steaua i se datorează lui, prin banii pe care i-a investit.

"Aşa cum am făcut eu, Olaroiu trebuie să ţină minte că aşa am ajuns în Liga Campionilor şi aşa a ajuns şi el acolo, cu neprofesionistul Becali. Asa a ajuns şi în semifinala UEFA, aşa speră echipele acum să joace în grupele Ligii Campionilor", a spus Becali la Digi Sport.

El a continuat promiţând că nu va repeta greşelile pe care le-a făcut în trecut: "Tot ce am făcut, am făcut ca să fiu cu un pas înainte. Am învăţat din greşeli, pe unele le-am corectat. Încerc să repar greşelile din trecut. Eu am făcut curăţenie la Steaua, la asta m-am referit când am zis că vreau să repar greşelile. La iarnă vor mai pleca alţi jucători. Am dat 10 jucători afară cred. Asta nu se va mai întâmpla", a fost raspunsul lui Gigi Becali la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite