Gigi Becali: "Cu Machado m-a păcălit rău de tot Walter, am fost un idiot". Vezi ce spunea acum o lună despre brazilian!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a spus că nu îi va prelungi contractul scadent în vară fundaşului Ovidiu Dănănae.

"Dănănae va fi curăţat sigur la vară. Tibi Bălan trebuie să demonstreze. Cu Machado m-a păcălit rău de tot Walter, am fost un idiot. I-am spus lui Bicflavi să vină să prelungească, dacă nu, să fie sănătos. Ce, nu mai găsim noi un mijlocaş central?", a adăugat Becali.

În cazul în care Steaua va termina pe una dintre primele două poziţii, Becali a anunţat că îi va prelungi contractul fundaşului portughez Geraldo Alves. "Am prelungit azi (n.r. - luni) contractul cu Stanca, şi mă mai gândesc dacă îi prelungesc şi lui Geraldo. Mi-a plăcut mult de el în meciul cu Astra, dar mai are de demonstrat până să-i ofer un nou contract. Şi lui Tatu îi prelungesc pe doi ani contractul. Face nişte lucruri pe care nu orice fotbalist le poate face, dar pe care lumea nu le vede. Trebuie să ai ochi rafinat ca să înţelegi ce face Tatu. I-am zis şi lui Ilie Stan să îl scoată o repriză să vadă care e diferenţa fără el pe teren. Depind aceste prelungiri şi dacă vom lua noi titlul la vară. Dacă nu, Geraldo nu va primi prelungirea", a explicat Becali.

Acum o lună, latifundiarul era realmente cucerit de Machado: "Mi-au plăcut toţi jucătorii aduşi acum, chiar mă uitam la Machado, că la atacanţii de careu mingea sare ca din perete, dar la el mingea se lipeşte".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite