Victor Becali: “Franţa are pe bancă o legendă, noi un puşti!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Becali continuă războiul cu Răzvan Lucescu. Acesta spune că Franţa ne-a fost superioară la toate capitolele, inclusiv la nivelul antrenorilor.

"Dacă ne aşteptam să batem în Franţa, înseamnă că ne uităm prea mult la filme, la seriale. Dacă e să facem o comparaţie, haideţi să vedem pe vine avem noi pe bancă şi cine au ei pe bancă. Păi eu au o legendă, noi avem un puşti care nu degaja 40 de metri când era fotbalist", atacat Victor Becali la Sport.ro

Becali a mai spus de Răzvan că a greşit echipa: "Eu n-aş fi jucat cu formaţia asta. Acum vorbesc ca un suporter. Aş fi jucat cu Ştefan Radu-Tamaş centrali şi Rădoi-Chivu la mijloc. Bănel pe dreapta, care are capacitate de efort, în stânga cu Tănase, Zicu nu e un jucător care să evolueze în banda stângă. În faţă cu Niculae şi Stancu, sau cu Marica..."

Acesta a mai spus că am jucat slab: "Mulţi cred că au văzut meciul pe internet şi au dat pe viteză. Păi viteza era doar la ei, la francezi. Ne-au sufocat, n-aţi văzut cum pasează?"

"Mutu va fi chemat la naţională, că România nu e moştenire de familie!"

Impresarul Victor Becali crede că Mutu va fi convocat la următoarea acţiune a echipei naţionale, pentru că selecţionerul nu-şi permite să lase pe dinafară un asemenea jucător.

"Cu Mutu în teren ar fi fost cu totul si cu totul altceva. Cred că Mutu va fi chemat pentru că nu-ţi mai poţi permite să n-o faci. Dacă bătea Albania sau Belarus putea să-şi facă încăpăţînările lui. Lucescu trebuie să aibă în vedere toţi jucătorii. E vorba de naţionala României, nu de o moştenire de familie", a zis Victor Becali la sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite