Gigi Becali: "Nicio echipă românească nu va câştiga pe Arena Naţională până nu o sfinţim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că va vorbi cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a chema preoţi să sfinţească Arena Naţională înaintea meciului dintre cele două echipe.

"Orice faci, prima dată trebuie slujbă făcută de preoţi. Orice clădire, orice faci pe pământ... Trebuie slujbă şi când bagi cazmaua, iar când ai terminat trebuie să mulţumeşti. Trebuie neapărat slujbă. O să vorbescu cu Copos să facem feştanie. Trebuie apă sfinţită acolo. Noi n-am mulţumit lui Dumnezeu că am făcut stadionul ăla. Nicio echipă românească nu câştigă acolo. Acum, între noi nu contează", a spus Becali.

El s-a amuzat de comparaţia atacantului Daniel Pancu care a spus că meciul dintre Steaua şi Rapid este cel dintre "răniţi şi morţi. "Pancu e foarte spiritual şi foarte curat la suflet. Asta e, meciul dintre răniţi şi morţi. Noi n-avem voie să facem vreun pas greeşit. Ei, măcar dacă sunt răniţi se mai rănesc încă un pic, noi dacă suntem morţi, murim definitiv. Noi trebuie să câştigăm meciul ăsta ca să mai rămânem acolo. Să mai rămânem... Tot zicem că mai rămânem şi ne depărtăm mai mult...", a mai spus Becali.

De aceeaşi părere a fost şi principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, care a declarat, tot vineri, într-o conferinţă de presă, că ar fi bine ca angajaţii clubului să aducă un preot la Arena Naţională pentru a sfinţi gazonul, considerând că echipa antrenată de Răzvan Lucescu nu are noroc pe noul stadion.

"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat aseară cu echipele româneşti în Liga Europa. Mă doare sufletul pentru Rapid, care nu a reuşit să câştige sau să facă un egal măcar, care ar fi fost foarte bun, dar se pare că nu avem noroc pe Arena Naţională. Cristi ( nr. - directorul sportiv Cristian Costache) aţi dus şi voi un părinte pe stadion, să sfinţească gazonul? Poate ar trebui să o facem", a spus Copos.

Steaua întâlneşte, luni, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, într-un meci considerat pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti. Meciul dintre Steaua şi Rapid este primul dintre două echipe româneşti pe Arena Naţională.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite