Becali crede că Gică Popescu este cel mai bun înlocuitor pentru Dragomir la LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că Gică Popescu este cea mai bună soluţie pentru înlocuirea lui Dumitru Dragomir la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

"La ora asta, singurul care l-ar putea înlocui este Gică Popescu. Ce spun unii, despre Costeşin, nu-l ştie nimeni. Eu l-am avut angajat pe Costeşin şi nu-l cunosc. Nu ştiu cine este, parcă l-a adus Piţurcă pe la Steaua, dar nu-l cunosc. Îţi dai seama ce capabil e dacă eu nu-i ştiu faţa, nu-l cunosc şi l-am avut angajat. Dar cine ştie ce e în mintea lui, că el poate lăsa un urmaş pe care să-l dirijeze el. Nea Mitică, mintea lui nea Mitică... Ce putere are el acum? El e o piticanie, el nu mai poate nimic, e o gânganie", a declarat Becali.

Oficialul stelist consideră că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, ar fi putut face 5-6 milioane de euro din comisioane dacă ar fi fost "băiat deştept". "Păi dacă eşti băiat deştept se pot face bani mulţi, chiar şi comisioanele astea, chiar şi şpagă să-i zicem în glumă. Poţi să iei dacă eşti băiat deştept. Trebuie să faci, dar nu din alea. Că poţi să faci bani la ligă, 5-6 milioane din care să iei tu trei şi restul să dai praf în ochi la cluburi. Dacă eşti băiat deştept, dar dacă nu te duce mintea şi tu vrei să iei de acolo din sarsana... Tu vrei să iei prunele direct din sarsana. Adu altceva, fă într-un fel şi ia şi tu 2-3 milioane dacă eşti băiat deştept. Dacă vine unul deştept la ligă ne luăm noi drepturile de televizare şi mai poate să facă încă 4-5 milioane pe lângă, care pe noi nu ne intersează. Dar el vrea să ia direct din sarsana şi pe faţă şi pe poziţie de forţă. Nu poţi aşa în viaţă, nu mai merge, gata nu mai ţine luatul cu japca. Acum are 65 de ani, la revedere, cine mai bagă în seamă un boşorog? Că te dai la el şi cade naibii jos de inimă şi moare. Război, ce război că îi dai o palmă şi moare naibii dintr-o palmă", a mai spus Becali.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite