Becali: "L-am salvat pe Mitică împreună cu Hrebenciuc şi Adrian Năstase"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul stelist Gigi Becali a ţinut să-i raspundă lui Dumitru Dragomir, şeful LPF, care a spus că s-a ales praful de toate afacerile pe care le-a preluat, că nu e credincios şi că Becali i-a atacat verbal familia în stil mafiot.

"Eu am băgat 15 milioane de euro în Avicola Iaşi şi le-am spus oamenilor că aşa cum muncesc îşi vor primi şi banii. Nu am stat eu acolo să văd cum muncesc şi cine ce fură. Cat despre fabrica de armamanet de la Drăgăşani, eu nu am falimentat nimic, am băgat acolo 4 milioane de euro. Şi societatea Arcom am preluat-o la fel, cu "găuri". Am pus o firmă de audit care a calculat că valorează 98 de milioane de euro. Eu am dat pe companie 30 de milioane. Banii mei sunt siguri. Aşa fac eu afaceri, să am banii băgaţi în imobile şi în terenuri. Eu pun manager, cum conduce el, aşa merge şi firma, dar banii mei sunt asiguraţi".

"Dragomir a spus că nu sunt credincios. Păi doar Dumnezeu ştie dacă sunt credincios sau nu, nu poate să mă judece el. Am mai spus că am preluat fraudulos clubul Steaua. Pai atunci că se sesizeze insituţiile abilitate şi să intru la puşcărie dacă am făcut ceva ilegal. Dar să spună că am distrus clubul, înseamnă că e nebun. Să-mi mulţumească toţi din fotbalul românesc pentru performanţele făcute de Steaua în ultimii ani. Bate câmpii când spune că Steaua are datorii încât să fie în pericol să nu plătească licenţa", a spus Becali la GSPTV.

"Nu trebuie să facă el casetă să o trimită la Parlamentul European. Mă duc eu şi le spun că l-am făcut boşorog şi că mi-o s****. Conştiinţa mea este împăcată, că am făcut lucruri bune pe lumea asta".

"Nu i-am atacat familia, că nu aveam ce, că nu are o familie numeroasă. Practici mafiote face el la Ligă, chestii ieftine, de doi lei, măgării, care nu au niciun fel de valoare", a precizat Gigi Becali.

El s-a referit şi la problema comisionului oprit din suma de vânzare a drepturilor TV, de la care a pornit, practic, acest scandal.

"Luaţi firma lui Adrian Tărău, din Oradea, care a intermediat tranzacţia de vânzare a drepturilor TV, vedeţi cine sunt acţionarii, cu ce off-shore-uri are legături... Dragomir vorbeşte multe, dar noi nu am votat acel comision. El minte, dar o să vedeţi că vom câştiga în instanţă partea din 2,5 milioane de euro care se cuvin Stelei. O să-l dau şi eu în judecată pentru gestionare frauduloasă. Mă acuză că am furat şi am făcut avere. Dar el de unde are banii? Dar nu sunt tâmpit ca el să mă apuc să vorbesc".

Becali: "Am intervenit la Hrebenciuc şi Năstase ca să-i salvez postul"

Gigi Becali a dezvăluit şi cum l-a ajutat, în urmă cu câţiva ani, pe Dragomir să-şi păstreze poziţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"O să-l pedepsească Dumnezeu când spune că i-am vrut răul, că eu l-am salvat. Erau la un moment dat 14 semnături împotriva lui, adică 14 conducători nu-l mai doreau la LPF. Ne-am întâlnit la Vernescu la ora 2.00 noapte. Zicea "Sunt curăţat, gata!". L-am luat cu maşina, la ora aia, şi ne-am dus la Viorel Hrebenciuc şi i-am spus care-i problema. Mi-a zis că singurul om care îl poate salva este Adrian Năstase, care avea atunci o putere uriaşă. Năstase i-a sunat pe preşedinţi. El şi cu Hrebenciuc. S-au mai şi certat cu Nicolae Badea care vroia ca Mitică să plece de la Ligă. Până la urmă l-au convins. Aşa l-am ajutat pe Dragomir, care acum spune că i-am vrut mereu răul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite