Becali: "Dragomir şi Pădureanu fac strategii împreună. Îl iau gratis pe Moraes!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a enervat pe modul în care decurg negocierile cu preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, şi ameninţă că va renunţa la achiziţionarea lui Moraes în această iarnă.

"Când cumpăram oi şi unul cerea mai mulţi bani, tata spunea "Hai mă, gata, ce a murit mama mieilor?". Aşa spun şi eu, ce au murit fotbaliştii din Europa? Eu nu cred că are oferte din străinătate. Cum adică, să-mi dea mie cu 800 de mii de euro dacă are oferte de un 1,5 milioane? Dacă a spus că vrea să joace la Steaua, îi mai dau nişte bani să stea la Bistriţa pană o să mai aibă şase luni de contract şi o să semneze pe gratis cu Steaua. Aşa că să îl învăţ minte pe nea Jean.

Dacă Mitică Dragomir a spus că a picat transferul este o strategie. A fost pus de Jean Pădureanu. Între ei este o legătură dinainte de 1989. Mitică face strategie cu Jean Pădureanu la Adunările Generale. E o prietenie la cataramă pe care nu o înţeleg.Când spune Mitică ceva de Jean Pădureanu înseamnă că e invers. Oamenii de onoare nu fac blaturi, joacă fotbal pe teren cum a făcut Becali. Steaua a pierdut campionatul datorită Buzăului, a pierdut cu Urziceni care are jucători de-ai noştri. Şi totuşi Becali e singurul anchetat.", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite