Becali a dat de pământ cu Băjenaru şi Costea şi l-a avertizat pe Stoica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi-a început atacurile şi criticile asupra jucătorilor care l-au nemulţumit în meciurile amicale din această vară.

După remiza 0-0 cu FC Krasnodar, patronul stelist s-a dezlănţuit şi i-a criticat pe Mihai Costea, jucător pe care a plătit 1,4 milioane de euro şi pe Liviu Băjenaru.

"Parcă nu avem creier, mijlocul terenului este descoperit. Nu ştiu ce ar trebui la Steaua. Să vină fostele glorii, să vină Ienei şi să spună ce trebuie, eu nu mă pricep. Eu aduc jucători şi bag bani, atât. Aştept să văd ce se va întâmpla cu jucătorii ăştia pe care i-am adus. Daca nu-s buni, dau afară şase-şapte şi aduc alţii. Mă aşteptam să vad mai mult de la Mihai Costea, am dat atâţia bani pe el... Cred că sunt unii jucători care au personalitate de Steaua, iar alţii nu. Băjenaru era bun la Bistriţa, dar la Steaua nu mai e bun", a spus Becali la GSP TV.

De asemenea, Becali i-a transmis un avertisment managerului general Mihai Stoica: "I-am dat mana liberă, l-am lăsat să facă ce vrea, iar la vară va răspunde pentru ce a făcut", a conchis Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite