"Becali să-şi ia gândul de la Torje şi Alexe. Jucătorii buni de la Dinamo nu merg la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, este convins că echipa sa va învinge Steaua în finala Cupei României şi îl atenţionează pe Gigi Becali că n-are nicio şansă să îi cumpere pe Torje şi Alexe.

"Important e să ne calificăm pentru această finală aşteptată de 21 de ani. Sper să fie multă lume şi o finală frumoasă. Vrem să câştigăm Cupa, ca să scăpăm de două tururi preliminare, lucru foarte important pentru noi. E vorba de perioada de vacanţă, de pregătire... O finală de Cupă nu mai poate fi istorie pentru Dinamo şi Steaua. O să venim după meciul de la Timişoara şi sperăm să fim cât mai montaţi. Atât Dinamo, cât şi Steaua, au avut un sezon şters şi câştigarea Cupei ar însemna 50 la sută din obiectiv indeplinit

Numărul 13 mie îmi aduce noroc, nu îmi poartă ghinion. Sper să avem a 13-a Cupă câştigată"

Becali să-şi ia gândul de la Torje sau Alexe. Nu se pune problema ca un jucător bun al lui Dinamo să ajungă vreodată la Steaua. Dacă e să plece vreunul din cei doi, atunci va pleca doar în străinătate, dar noi încercăm să-i păstrăm pentru că avem nevoie de ei în cupele europene", a spus Dănilescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite