Becali:” Nu mi-a plăcut repriza a doua!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Cu toate că echipa a câştigat, patronul Stelei, Gigi Becali, a "taxat" jocul fotbaliştilor lui Mihai Stoichiţă din repriza a doua.

"În a doua repriză n-ai voie să joci aşa. Nu este normal aşa ceva. Mi-a plăcut prima repriză. V-am spus, Oţelul joacă bine, dar cu Steaua va fi altceva. Puteam să avem 3-0 sau 4-0 la pauză, dar nu-mi convine să am emoţii pe final. Suntem pe primul loc, să vedem poate face Dinamo egal cu CFR", a spus Becali la Telesport.


Latifundiarul din Pipera l-a atacat pe dinamovistul Cristi Borcea, pe care-l în spatele arbitrului Berbecaru. Centralul l-a avertizat pe Jelev, care va rata, pentru cumul de cartonaşe, derbiul cu Dinamo, porgramatr miercuri.


"Nu ştiu de ce Jelev a luat cartonaşul ăla. Cred că aşa a fost directiva. Asta cred că i s-a spus lui Berbecaru, să-i dea galben lui Jelev ca să nu joace cu Dinamo. Cum cine a dat ordinul? Finul (n.r. Cristi Borcea), normal. El are mai multe relaţii, aste e şmecheria. I l-a dat degeaba. Berbecaru trebuia să-şi facă datoria", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite