Batin nu va juca în meciul cu Petrolul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, marţi seară, că în proporţie de 90 la sută nu se va putea baza pe serviciile atacantului Paul Batin pentru meciul cu formaţia Petrolul Ploieşti, din etapa a XVI-a a Ligii I.

"În proporţie de 90 sută nu mă voi putea baza pe Batin pentru partida următoare, de la Ploieşti. Poate doar o minune va face să se recupereze în timp util. El spune că şi-ar dori foarte mult să joace, dar de la a vrea şi până a putea este cale lungă. Nu pot să risc acum, iar după aceea să stea pe margine. Alexandru Grigoraş a început antrenamentele normale, este deja refăcut după lovitura pe care a primit-o acum două etape. De asemenea, Pintilii va fi o certitudine pentru meciul de la Ploieşti pentru că şi-a ispăşit etapa de suspendare", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gorjenilor a afirmat că echipa sa trebuie să plătească un preţ mare după orice victorie importantă. "Se pare că după fiecare meci, după fiecare victorie importantă, noi trebuie să plătim un preţ mare. Aşa că şi după partida cu Rapid avem câţiva jucători care resimt probleme medicale. E vorba despre Batin, căruia i s-au pus deja patru copci lângă gleznă, după o tăietură a crampoanelor lui Marcos Antonio. Apoi e vorba despre Chiricheş, care are şi el genunchiul zdrelit, iar Voiculeţ acuză o dureri după contuzie", a precizat Grigoraş.

Atacantul Paul Batin speră să refacă până la meciul cu Rapid, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana: "Nu am cum să joc pentru că nu pot nici să mă antrenez. Mi-au pus patru copci şi aş risca redeschiderea rănii care nu a avut timp să se vindece. Sper să pot juca la meciul cu Rapid din Cupa României".

Partida Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite