Patru "extratereştri" au mai fost la Bucureşti. Vezi cine-i poate fi ghid lui Messi prin centrul Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Alves
Dani Alves

Dacă argentinianul Leo Messi e pentru prima dată în România, unii dintre colegii săi au mai fost la Bucureşti şi l-ar putea ghida pe acesta prin capitală.

Cei mai familiarizaţi cu Bucureştiul sunt brazilienii Dani Alves şi Adriano, foşti componenţi ai Sevillei, formaţie care a jucat în ultimii cinci ani atţt cu Steaua, cît şi cu Unirea Urziceni, partide în care cei doi au fost titulari.
Un alt "extraterestru" care a fost în capitală este Cesc Fabregas, pe vremea când evolua pentru Arsenal Londra. În 2007 "tunarii" au fost adversarii Stelei în Liga Campionilor, iar spaniolul a jucat în ambele manşe.
Şi argentinianul Javier Mascherano a evoluat în Romînia, însă nu cu Barcelona, ci cu Liverpool, echipă la care a fost legitimat înainte de a se transfera la Barca. Mascherano a fost titular în echipa "cormoranilor", care a jucat cu Unirea Urziceni.
Dacă Alves, Adriano, Fabregas şi Mascherano nu sunt pentru prima dată la Bucureşti, olandezul Affelay nu e pentru prima dată în România. El a jucat la Cluj, în partida CFR- PSV Eindhoven, din Liga Europa, ediţia 2009-2010, dar a făcut parte şi din lotul Olandei, la meciul cu România, jucat în 2007 la Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite