Bărcăuan: "Oferta de la Dinamo era de neacceptat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărcăuan nu mai vine la Dinamo
Bărcăuan nu mai vine la Dinamo

Fundaşul Cosmin Bărcăuan a declarat, vineri că transferul său la Dinamo nu se va mai perfecta, deoarece oferta clubului din "Ştefan cel Mare" a fost de neacceptat din partea sa.

"Îmi pare rău că am bătut atâta drum. Una mi-au spus acum câteva zile, alta s-a întâmplat faţă în faţă. Am venit să facem treabă, dar văd că nu se poate. A fost o ofertă de neacceptat. Am văzut că unii din conducere mă vor, alţii nu, şi am decis să nu accept. Transferul a picat definitiv, nu mai se poate întâmpla nimic. Am avut ofertă egală cu cea iniţială de la Dinamo şi am preferat să vin aici", a spus Bărcăuan.

Apărătorul îi atacă verbal pe oficialii clubului pentru atmosfera neprofesionistă din ultimii ani din Ştefan cel Mare "Văd că la Dinamo e mereu scandal. E o atmosferă antiperformanţă, de asta e echipa pe locul 8. Prefer să plec în străinătate, e mai multă linişte. Am o ofertă din Israel şi sper că voi rezolva acolo transferul".

Cosmin Bărcăuan sosise joi dimineaţă în ţară şi a efectuat vizita medicală alături de lotul echipei alb-roşii la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite