Bărboianu - spre Rapid, Găman - „afară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dezertorii“ se ascund în Bucureşti de furia lui Adrian Mititelu, dar îşi pregătesc şi viitorul. Finanţatorul oltenilor a anunţat ieri că-i dă în judecată pe cei doi fotbalişti pentru calomnie.Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu nu vor să mai audă de Universitatea Craiova. Cei doi fotbalişti, care au plecat marţi noapte de bunăvoie, după propria lor declaraţie, din cantonamentul de la Băile Govora al formaţiei antren

Doriţi insistent în Ghencea, atât de patronul Gigi Becali, cât şi de antrenorul Marius Lăcătuş, Găman şi Bărboianu au cu totul alte planuri de viitor. Fundaşul central şi-a anunţat apropiaţii că nu va accepta nicio ofertă din ţară întrucât îşi doreşte să se transfere în străinătate. A primit deja câteva propuneri, prin intermediul lui Victor Piţurcă, una dintre ele fiind de la Hapoel Tel Aviv, liderul campionatului din Israel. Bărboianu, în schimb, speră să ajungă la o echipă din Bucureşti. El e încântat de interesul Stelei, însă surse din anturajul său susţin că, în acest moment, mijlocaşul este foarte aproape de a parafa o înţelegere cu Rapid!

Până atunci, „dezertorii" se ascund în Bucureşti de furia lui Adrian Mititelu, pe care l-au acuzat, printre altele, de sclavie şi de faptul că nu i-a plătit luni în şir. Finanţatorul din Bănie nu se lasă şi a trecut la atac: „Am hotărât să mă adresez instanţelor de judecată din România, solicitându-le celor doi jucători să probeze toate acuzaţiile şi jignirile aduse".

Dezertează şi Dănănae?

Surse autorizate susţin că Piţurcă e gata să folosească şi cea de-a treia dezlegare pe care o are de la Mititelu, în contul banilor împrumutaţi clubului din Craiova. După Găman şi Bărboianu, Ovidiu Dănănae este şi el foarte aproape de o despărţire de olteni. Ar fi cel de-al nouălea jucător care pleacă de la Universitatea în această iarnă.

Altfel, „juveţii" au avut parte, zilele trecute, de o veste bună. Au primit salariul pe luna octombrie. Banii provin din rata pe care oltenii trebuie să o primească de la LPF, în contul drepturillor TV. Deoarece au dezertat în opinia lui Mititelu, Găman şi Bărboianu au fost săriţi de pe statul de plată. Ca să ajungă la zi cu plăţile, finanţatorul trebuie să le mai achite jucătorilor încă trei salarii.  

“Mititelu a greşit când a recunoscut că a semnat acele dezlegări în alb. Ţin cu Craiova, dar nu pot să fiu nedrept cu jucătorii."
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite