Bărboianu: "Mititelu m-a strîns de gît"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bărboianu a confirmat la GSPTV că a fost ameninţat de patronul fostei sale echipe, Adrian Mititelu.

"S-a întîmplat la o benzinărie. Cînd voiam să plec a venit Mititelu cu maşina, a ieşit repede şi a început să mă ameninţe. Nu ştiu dacă a fost o întîlnire întîmplătoare sau nu. Mi-a pus mîna în gît şi dădea cu pumnul în maşină. Îmi spunea că mă va distruge, apoi îl bagă la puşcărie pe Piţurcă", a povestit Bărboianu.

"Acest Mititelu e omul DNA-ului. Cum e posibil ca acei doi jucători să fie convoncaţi la DNA în ziua în care au meci. Craiova e cel mai corupt oraş, iar Mititelu e în capul lor.Nu vă mai spun că a încercat să-l bată pe Bărboianu cînd s-au întîlnit în Craiova. A venit băiatu la mine şi abia l-am convins să nu depună plîngere", a confirmat Ioan Becali la GSPTV.

Adrian Mititelu l-a acuzat pe Giovanni Becali că stă la baza plecării lui Florin Costea de la echipă. "Giovanni ne-a sabotat, a instigat fotbalistul să plece din cantonament şi mi-a zis că oricum, dacă nu-l bag, Dinamo ne dă şase". Finanţatorul a cedat nervos în timpul intervenţiei în direct şi a izbucnit în lacrimi: "Tocmai Florin să-mi facă una ca asta! Şi cîte am făcut eu pentru el...".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite