Banii lui Borcea au intrat la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă tot s-a distanţat de activitatea de la Dinamo, Cristi Borcea a avut timp să se aplece asupra afacerilor.

Este şi lesne de înţeles de ce, având în vedere că roş-albii nu s-au calificat niciodată în grupele Ligii Campionilor, de unde bossul „câinilor" ar fi putut recupera câteva milioane de euro.

Astfel, şansa lui sunt tot afacerile de răsunet. Acum, în 2010, când specialiştii au anunţat cel mai călduros an din istorie, Borcea s-a orientat către o investiţie din care să scoată banii rapid: cumpărarea unui ştrand.

Şeful lui Dinamo a analizat piaţa, a văzut că lumea se înghesuie mai ales în week-end-uri la astfel de zone de agrement, aşa că a achiziţionat ştrandul Ciurel, de pe lânga Piaţa Crângaşi. Toată afacerea l-a costat câteva sute de mii de euro.

Borcea a devenit un mic mogul de ştranduri. El era deja proprietarul unui astfel de refugiu pe vremuri de caniculă şi în Drumul Taberei, unde şi-a inaugurat un adevărat Aqua Land. Dinamovistul a pus stăpânire pe zonele de distracţie de pe tărâmul Stelei (ştrandul din Drumul Taberei) şi de pe cel al Rapidului (ştrandul din Crângaşi).

„Cireşarii" de la Bălţi

În altă ordine de idei, moldovenii care vor întâlni mâine Dinamo (Sport.ro, ora 20.45) au obosit, fără să joace. Lotul Olimpiei Bălţi a venit la Bucureşti cu autocarul, după un drum care a durat 12 ore.

Elevii lui Nicolae Bunea s-au cazat la Crystal Palace, însă s-au plâns că le-ar fi convenit să facă drumul Bălţi-Bucureşti şi retur cu avionul. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite