Bănel e noul căpitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestiarul roş-albaştrilor a decis ca „Jardel“ Nicoliţă să poarte banderola în noul sezon, în condiţiile în care Ovidiu Petre e ca şi transferat la Al-Nasr Riad, iar Petre Marin a plecat şi el la Unirea Urziceni. Steliştii, însoţiţi şi de managerul general Victor Piţurcă, au ajuns aseară în Austria, la Bad Gastein, unde vor rămâne cantonaţi până la 2 iulie.

Ovidiu Petre nu a însoţit echipa în primul cantonament al verii, întrucât transferul său la Al-Nasr, anunţat în premieră de „Adevărul" în ediţia tipărită din 30 mai, se va finaliza în curând.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani aşteaptă în acest moment doar viza de Arabia Saudită, el înţelegându-se deja cu echipa lui Walter Zenga pentru un salariu de un milion de dolari pentru fiecare din cei doi ani de contract.

În urma finalizării tranzacţiei, Steaua va încasa 1,5 milioane de euro. Întrucât Petre Marin a părăsit şi el echipa în această vară, roş-albaştrii au rămas fără căpitan de echipă, motiv pentru care fotbaliştii au dezbătut în ultimele zile această problemă în vestiar.

Astfel, steliştii au decis ca Bănel Nicoliţă să poarte banderola în noul sezon, având în vedere şi faptul că „Jardel" se numără şi printre preferaţii lui Victor Piţurcă. „Bănel este de cinci ani şi jumătate la echipă, e convocat constant în naţională şi e un coleg pe care te poţi baza", au concluzionat jucătorii.

„Renegaţii" merg la Pandurii

În contul fundaşului Novak Martinovici, care a semnat ieri un contract pe trei sezoane cu gruparea din Ghencea, Pandurii vor primi patru jucători stelişti la schimb.

„Antrenorul Marius Baciu urmează să discute cu jucătorii pe care Steaua îi poate oferi şi vom vedea dacă aceştia îşi vor da acordul pentru a juca la Târgu-Jiu. Este vorba despre Vâtcă, Onicaş, Tudose şi Ninu", a precizat preşedintele gorjenilor, Marin Condescu.

Veteranii Zapata şi Eugen Baciu au fost disponibilizaţi şi ei, cei doi începând deja să-şi caute echipe. Deşi s-au aflat şi ei la început pe lista jucătorilor de care Piţurcă nu ar avea nevoie, Bicfalvi şi Andrei Ionescu au fost totuşi păstraţi în lot.

În altă ordine de idei, preşedintele celor de la Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu, a declarat că Mihai Răduţ este deţinut în coproprietate de cele două grupări. „Dacă Steaua îl vinde pe Răduţ în străinătate, vom încasa şi noi un anumit procent", a explicat Marinescu.

"După plecarea lui Petre Marin şi probabil a lui Ovidiu Petre, nu ştiu cine ar putea să fie căpitan. Probabil că va fi Bănel."
Mirel Rădoi
fost căpitan Steaua

Ultimii căpitani din Ghencea

Marius Lăcătuş     (1993-1999)
Miodrag Belodedici     (2000-2001)
Marius Baciu     (2001-2002)
Mirel Rădoi     (2002-2009)
Sorin Ghionea     (2009)
Petre Marin     (2010)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite