Bănel, scos la mezat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali vrea să-l vândă la iarnă pe Nicoliţă pentru a profita de cota pe care încă o mai are mijlocaşul. De aceea i-a mandatat pe Ioan şi Victor Becali să vină cu oferte. Zilele lui Nicoliţă în Ghencea sunt numărate. Altădată favoritul lui Becali, mijlocaşul dreapta este acum „pe făraş“, el pierzând susţinerea tuturor oficialilor roş-albaştri.

Lanţul ghinioanelor pare să nu se mai sfârşească pentru Bănel Nicoliţă. Huiduit de proprii fani, umilit de selecţioner, accidentat şi deposedat de banderola de căpitan de Ilie Dumitrescu, Bănel nici măcar nu-şi mai găseşte locul în echipă.

Chiar dacă este aproape refăcut după problemele musculare avute, mijlocaşul de 25 de ani a ajuns abia a patra opţiune pentru banda dreaptă, acolo unde se va bate cu proaspăt revenitul Janos Szekely, cu tânărul Mihai Răduţ, dar şi cu noua achiziţie, Marius Onofraş.

Drept urmare, patronul Gigi Becali încearcă să obţină cât de mulţi bani mai poate de pe urma extremei, care a intrat pe o clară pantă descendentă.

„Bănel ar trebui să plece mai repede de la Steaua, pentru că îmbătrâneşte! Şi ăştia mai bruneţei se termină repede! Să-şi ia banul din altă parte! E greu să mai joace la Steaua, deşi e de respectat ceea ce a făcut până acum", a spus şi preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

În acest sens, finanţatorul roş-albaştrilor i-a rugat pe verii săi să găsească un club doritor în străinătate. Totuşi, cum perioada de mercato de afară s-a încheiat, Giovani şi Victor Becali tatonează pieţele din Germania şi Rusia, acolo unde, de-a lungul timpului, i-au mai dus, printre alţii, pe Adrian Ropotan, Florentin Petre, Daniel Pancu, Răzvan Cociş sau chiar Dan Petrescu. „Orice echipă care şi-l doreşte pe Nicoliţă are acceptul meu, îl vînd oriunde", a recunoscut şi patronul Gigi Becali.

În 2008, Gigi a cerut şase milioane pe Bănel

Bănel Nicoliţă a mai fost dorit în Rusia şi în urmă cu doi ani de cei de la Dinamo Moscova. Conducătorii ruşilor ofereau, la momentul respectiv, 3,3 milioane de euro pentru serviciile celui mai vechi jucător din lotul actual al Stelei. Gigi Becali a considerat oferta ca fiind neinteresantă în condiţiile în care el a cerut cel puţin şase milioane pentru mijlocaşul său. Astfel, tranzacţia a căzut.

30 de goluri a marcat Bănel Nicoliţă în 219 meciuri în cinci ani pentru echipa din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite