Bănel Nicoliţă: “N-am numărul lui Gigi în telefon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă are şanse mari să plece de la Steaua în iarnă
Bănel Nicoliţă are şanse mari să plece de la Steaua în iarnă

Jucătorul lui Steaua, născut la Făurei, Bănel Nicoliţă (25 de ani) spune că nu are numărul lui Gigi Becali în telefon şi că dacă nu ar fi fost fotbalist, s-ar fi îndreptat spre atletsim, deoarece îi place şi poate să alerge mult, informează gsp.ro.

În aproape 6 ani, de cînd joacă în Ghencea, Bănel spune că nu s-a schimbat, ci doar trăieşte mai confortabil. “Nu văd nici o diferenţă. Ca şi atunci, încerc mereu să mă descurc mai bine, să fiu folositor echipei, să mă înţeleg bine cu toată lumea. Nu cred că m-am schimbat deloc. E adevărat, că atunci n-aveam Q7. Da' mi-am făcut şi eu o poftă, care-i problema? Dar înainte să-mi iau Q7 m-am ocupat de familia mea, am avut grijă ca toţi ai mei să fie realizaţi financiar”, spune Nicoliţă.

Stelistul vorbeşte despre familia sa de la Faurei, unde se retrage ori de câte ori simte nevoia pentru a se linişti, dar şi despre Steaua. Nu şi despre naţională. “Am purtat-o cu mîndrie banderola de căpitan, doar nu oricine ajunge căpitan la Steaua! Da' dacă s-a decis să nu mai fiu căpitan, nu e nici o problemă. Despre echipa naţională nu vreau să vorbesc”, completează jucătorul.

Când vine vorba despre patronul roş-albaştrilor, Bănel se fâsticeşte. După ce neagă că ar avea numărul lui Gigi în telefon, stelistul o dă la întors. “N-am numărul lui în telefon. Poate că-l am, poate că nu. Care-i problema?”, repetă stelistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite