Balotelli: "Nu sunt un nebun!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Balotelli, liderul atacului Italiei după absenţele pentru şase luni ale lui Antonio Cassano şi Giuseppe Rossi, a afirmat că, în ciuda reputaţiei de jucător turbulent, nu este un "nebun", informează AFP.

"Fac chestii surprinzătoare, uneori amuzante, dar nu sunt un nebun", a declarat Balotelli, aflat pe prima pagină a ziarelor în urmă cu câteva săptămâni, după ce un foc de artificii a produs un incendiu la casa sa din Manchester.

"Când eşti celebru, oamenii se interesează mai mult de viaţa ta privată, dar mă oboseşte tot ceea ce se spune", a adăugat Balotelli. Tabloidele britanice i-au atribuit atacantului recent o legătură cu o actriţă de filme pentru adulţi, Holly Henderson, în vârstă de 32 de ani (Balotelli are 21 de ani).

În ceea ce priveşte rasismul, Balotelli a spus: "Am ales Italia (n.r. - el este născut ghanez şi a fost adoptat). Rasismul este ignoranţă, sper pur şi simplu că unele lucruri nu se vor mai repeta".

El a mai spus că nu regretă campionatul Italiei, de unde a plecat în 2010. "Nostalgic? Deloc. Serie A a pierdut teren, Premier League este un mare campionat şi joc la cea mai bună echipă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite