Balint: "Fotbalul românesc e plin de probleme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După despărţirea de naţionala Moldovei, Gabi Balint a luat vacanţă dar FC Vaslui şi FCM Târgu Mureş l-au dorit pe banca tehnică.

"Am avut câteva discuţii, am avut şi în ţară, dar nu s-au concretizat. Mi-aş dori şi aştept să plec afară”, a spus Balint pentru Dolce Sport.

“Eu când am plecat, am plecat mai mult supărat pentru ce se întâmplă aici, pentru că nu mi se par lucrurile în regulă în fotbalul românesc, nici acum nu pot să spun că sunt ok. E un fotbal plin de probleme şi multe dintre ele pleacă şi de la conducătorii care nu dau stabilitate echipelor, antrenorilor, care vor întotdeauna rezultate imediate şi nu au răbdare”, a continuat Balint.

Din ianuarie 2011, timp de un an şi nouă luni, Balint a pregătit naţionala Moldovei. În preliminariile pentru Euro 2012, vecinii noştri au terminat pe locul 5, într-o grupă cu Olanda, Suedia, Ungaria, Finlanda şi San Marino.

”O perioadă bună din punct de vedere al experienţei acumulate, dar din punctul de vedere al rezultatelor nu prea”, a spus tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite