Balaci vrea stadionul plin: "Oamenii iubesc Universitatea şi vor veni la meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În avanpremiera meciului Universitatea Craiova - Steaua, Ilie Balaci a declarat că speră ca suporterii să vină la stadion. De asemenea, fosta glorie a oltenilor a spus terenul îi va avantaja pe cei care se vor dărui mai mult.

"Vreau să cred că vor fi minim 18.000 de oameni. Oamenii iubesc Universitatea, nu pe Mititelu. Ei vor veni pentru echipă. Terenul îi va avantaja pe cei care se vor dărui mai mult. Ambele echipe sunt destul de tehnice. N-aş vrea să deranjez, dar David Lopez nu îmi inspiră încredere. Dacă Zoro va intra cu masca şi cu sabia pe teren, va fi bine", a declarat Ilie Balaci la gsp tv.

"Nu mi se pare că ar putea fi vreun jucător decisiv în echipa Stelei. Craiova nu depinde de vreun jucător. Să sperăm că şansa va fi alături de ei. Pe timpul lui Piţurcă, Universitatea juca un fotbal destul de frumos. Afară erau eficienţi, dar acasă mai puţin. Florin Costea este un jucător care poate decide soarta meciului".

"Craiova trebuie să joace, pentru că jucând va ieşi câştigătoare. Dacă te bagi cu fundul în poartă şi speri că o sa fie bine, la sfârşit vei pierde. Eu consider că Universitatea trebuie să dea şanse copiilor să joace, să se bucure de jocul ăsta. Sunt ferm convins că dacă Universitatea va pierde pe baza ghinionului, nimeni nu ar spune nimic", a mai adăugat fosta glorie a Craiovei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite