Balaci, antrenor 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Balaci a dezvăluit pentru „Adevărul” că Adrian Mititelu i-a propus funcţia de antrenor chiar în timpul partidei cu Internaţional Curtea de Argeş, de acum două etape, meci pierdut de Craiova cu 3-1.

„În timpul partidei cu Internaţional, Adrian Mititelu a venit la mine şi m-a întrebat dacă vreau să antrenez Universitatea.

I-am răspuns că da! Cu cinci sau zece minute înainte de terminarea meciului, Mititelu mi-a spus că trebuie să stabilim programul echipei. În acel moment m-am gândit că programul de pregătire îl stabileşte un singur om - antrenorul", a mărturisit Balaci. Cu toate acestea, „Minunea Blondă" nu a refuzat oferta pe loc. „A rămas că discutăm a doua zi şi de atunci nu am mai avut niciun dialog cu Mititelu", a mai spus Balaci.

Critică dur jucătorii

La Craiova a urmat apoi scandalul cu Trică şi eşecul cu CFR Cluj. „Jucătorii nu puteau alerga şi au dat dovadă de o indolenţă incredibilă. Dacă aveam piciorul rupt, nu ieşeam de pe teren dacă ştiam că Universitatea este într-o asemenea situaţie. Nu am auzit ca un fotbalist să moară pentru că aleargă prea mult", a spus Balaci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite