Băjenaru şi Achim au semnat cu „U“ Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Băjenaru a avut evoluţii foarte apreciate la Bistriţa
Liviu Băjenaru a avut evoluţii foarte apreciate la Bistriţa

Universitatea Cluj a reuşit două transferuri dintr-o singură lovitură. Liviu Băjenaru şi Sebastian Achim, ambii de la Gloria Bistriţa, au semnat contracte pe trei ani cu echipa patronată de Florian Walter.

Dorit insistent şi de Gigi Becali la Steaua, mijlocaşul Gloriei Bistriţa, Liviu Băjenaru, a ales în cele din urmă să se transfere la „U“ Cluj. De asemenea, fundaşul dreapta Sebastian Achim, care poate evolua şi în linia mediană, pe aceaeşi bandă, este jucătorul Universităţii începând din acest moment.

„FC Universitatea Cluj anunţă că a ajuns la o înţelegere pentru trei ani de zile pentru fotbaliştii Sebastian Achim şi Liviu Băjenaru, de la Gloria Bistriţa.


Achim (n. 1986) poate evolua fundaş sau mijlocaş dreapta şi a mai trecut în cariera sa pe la FC Bihor. În tricoul Bistriţei a disputat 50 de partide. Băjenaru (n.1983) evoluează ca mijlocaş central sau lateral şi a mai jucat în carieră la Petrolul Ploieşti, Dunărea Giurgiu şi Progresul Bucureşti. În tricoul Bistriţei a bifat 74 meciuri“, se arată în comiunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Cu aceste transferuri, Universitatea Cluj a dus numărul la 3, prima achiziţie fiind Nicola, de la Victoria Brăneşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite