Băjenaru a semnat cu "U" Cluj, dar va juca la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Băjenaru a avut evoluţii foarte apreciate la Bistriţa
Liviu Băjenaru a avut evoluţii foarte apreciate la Bistriţa

Mijlocaşul Liviu Băjenaru, care în ultimii doi ani a jucat la Gloria Bistriţa, este protagonistul unui transfer "cu cântec".

Dorit de Steaua, el a semnat cu Universitate Cluj. Acum, el doreşte să joace în Ghencea. "A semnat cu noi, dar acum a realizat că, de fapt, vrea să joace în altă parte", a spus patronul echipei clujene, Florian Walter.

Şi patronul stelist Gigi Becali a confirmat interesul pentru Băjenaru, care ar putea rămâne până în iarnă la Bistriţa: "Băjenaru o să fie la Steaua, a zis că nu joacă în altă parte decât în Ghencea. Mai are contract un an de zile cu Bistriţa, mai sta acolo şase luni şi semnează cu noi", a spus Becali la gsp.ro.

Se pare că transferul la "U" Cluj nu a fost o întâmplare. Patronul Gigi Becali a a vut o înţelegere cu Walter conform căreia clujneii trebuiau să-l transfere pe Băjenaru şi să-l ofere apoi Stelei, la schimb cu Laurenţiu Marinescu. Becali a adoptat această variantă pentru că nu a dorit să negocieze cu preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, cel care a ceut mereu preţuri mari atunci când a transferat jucători în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite