Badea şi Niculae se luptă pentru putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea şi Ioan Niculae
Nicolae Badea şi Ioan Niculae

Preşedintele roş-albilor, Nicolae Badea, vrea să scape clubul de datorii pentru ca la următoarea rundă de negocieri cu patronul Astrei, Ioan Niculae, suma obţinută să-i aducă profit, dar să-şi păstreze în continuare supremaţia în “haită”.

Prieteni vechi, cei doi vor să se asocieze şi la conducerea lui Dinamo. Auditul plătit de şeful ploieştenilor a relevat o datorie de 16 milioane de euro, restanţă pe care ar fi plătit-o pentru a fi cooptat în acţionariat ca factor de decizie. Dar Badea şi Borcea nu au fost încântaţi pentru că şi-ar fi pierdut puterea şi, în plus, nu ar fi obţinut niciun profit. Atunci, preşedintele CA a conceput un plan de redresare. S-a achitat de cele două milioane de euro în faţa lui Walter prin transferul lui Adrian Cristea şi dacă se va materializa plecarea lui Torje pentru cinci milioane de euro, jumătate din sumă va ajunge la Turcu pentru plata datoriei. Astfel, va scăpa de cei doi din organigramă, dar şi de restanţe importante. În acest fel, Badea va negocia de pe poziţie de forţă cu Niculae, adică îl vrea partener, dar tot el să rămână numărul unu în acţionariat.

De asemenea, conducătorul dinamovist s-a întâlnit şi cu cei de la Clubul Sportiv şi a obţinut o reeşalonare a datoriilor. "Badea încearcă să facă curăţenie şi să scape clubul de datorii, dar problema la Dinamo este centrul de decizie, care se împarte mai multor acţionari. Încă nu am discutat de preţ", a spus ieri Niculae. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite