Badea acum, Moraes în vară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul golgheter al Stelei ar putea fi reactivat întrucât brazilianul Gloriei ar veni doar din sezonul următor. După ce şi-au împărţit cele cinci milioane de euro plătite de Galata în schimbul lui Stancu, cei doi veri vor să colaboreze din nou.

„Am cheltuit cinci milioane de euro în câteva luni şi am ajuns pe locul şapte. Ar trebui să fiu nebun să mai plătesc pentru încă un atacant. Renunţ la Moraes dacă Pădureanu nu-i scade preţul. Steaua va mai investi în achiziţii doar la vară, când o luăm de la zero. Anul ăsta e greu să mai luăm titlul", a anunţat Gigi Becali. Afirmaţiile patronului sunt confirmate şi de către Ioan Becali: „Deocamdată, pâinea şi cuţitul sunt la Jean Pădureanu. Júnior Moraes ar putea rămâne până în vară la Bistriţa, după care să ajungă la Steaua. Băiatul are 23 de ani, nu e sfârşitul lumii dacă mai stă cinci luni la Gloria. Important e ca el să-şi vadă de treabă în continuare".

Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Bogdan Stancu, atacantul ar urma să fie deţinut în coproprietate de verii Gigi şi Ioan Becali. „Giovanni mi-a zis că va plăti el 40% din bani, iar eu voi da 60%. Asta nu înseamnă că îl vom vinde pe Moraes la prima ofertă, îl păstrez să mai ajute echipa", a dezvăluit Gigi Becali. Totuşi, atacantul ar putea ajunge în cele din urmă în Rusia, de unde este dorit de FC Krasnodar.

Vali Badea, soluţia de avarie

„Avem patru atacanţi: Bilaşco, Surdu, Dică şi Onofraş. Sunt suficienţi!", a anunţat patronul Stelei la finalul meciului cu Dinamo Zagreb. Totuşi, la insistenţele lui Mihai Stoica, latifundiarul din Pipera s-ar putea lăsa înduplecat să mai legitimeze încă un atacant. Soluţia cea mai la îndemnă se află chiar în propria curte. Ajuns la 29 de ani, Vali Badea, fostul golgheter al roş-albaştrilor, se antrenează de câteva zile cu Steaua II şi i-a impresionat pe cei de acolo cu determinarea de care dă dovadă. Badea e liber de contract, după ce s-a despărţit de FC Braşov, aşa că ar putea semna un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire, dacă patronul îşi va da acordul. 

"De când am plecat de la Steaua, parcă s-a terminat fotbalul pentru mine. Ar fi trebuit să rămân în Ghencea!"
Vali Badea atacant

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite