Badea: "Declaraţiile lui Porumboiu sunt jignitoare! Nu vom trece cu vederea peste ele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, într-un interviu postat pe site-ul oficial al clubului "alb-roşu", că finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, trebuie să probeze declaraţiile "jignitoare" făcute la adresa antrenorului Ioan Andone.


"Cred că înainte de a-i răspunde domnului Porumboiu, Comisia de Disciplină a LPF trebuie să se autosesizeze. Sunt afirmaţii jignitoare peste care nu se poate trece cu vederea. Nu pot fi acceptate reacţiile publice de «ciocoi» noi sau vechi ale reprezentanţilor unor cluburi. Din punctul nostru de vedere, FC Dinamo a sesizat Comisia de Disciplină, iar domnul Porumboiu este invitat să probeze ultimele declaraţii", a spus Badea.

Site-ul oficial al FC Dinamo postează o declaraţie a lui Porumboiu care ar fi declanşat reacţia grupării bucureştene: "Andone nu stie ce vorbeste. E dus cu pluta daca face astfel de afirmatii. E nebun, n-a fost la meci, cred, sau l-a batut soarele in cap. Acum stam sa ascultam fiecare tampit cum vorbeste? Probabil se astepta Maria Sa Andone ca va veni calare pe o martoaga, noi ne punem pe burta, Dinamo ne bate rau si o sa zica lumea: «Vai, ce echipa are!» Ce mare antrenor e? I-au cumparat altii titlurile pe care le are. Zice ca la Vaslui e Piatra-Neamt 2? Pai, ce? Am omorat pe cineva? I-am lovit? Sovre mai avea putin si-n repriza a doua arbitra cu tricou rosu pe el. Ando a luat-o razna!"

Formaţia FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Wesley '24 şi Cânu '48, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite