Badea: "Cu Voinţa, a avut emoţii şi Borcea la Miami!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Nicolae Badea a declarat că meciul cu Voinţa Sibiu, 1-0, a fost trăit intens şi la Miami, acolo unde Cristi Borcea s-a mutat de câteva luni.

"Sibiul a avut ocazii clare după ce am marcat noi şi dacă ne raportăm doar la cele 12 minute, când ei au ratat, se poate spune că meritau mai mult, dar având în vedere tot meciul, cu tot respectul pentru egalii Stelei din prima etapă, nu cred că s-a pus problema învingătorului. Trebuie să învingem şi cu Mioveni, lucrurile trebuie luate foarte în serios.

Astăzi, în primele 20-25 de minute, jucătorii noştri au fost prea siguri de victorie şi asta s-a văzut. Omul meciului a fost Bălgrădean, chiar dacă omul victoriei a fost Ionel Dănciulescu. Bălgrădean a avut patru intervenţii cu totul remarcabile şi a evitat un egal în "Ştefan cel Mare". Au fost emoţii şi la Miami, am vorbit cu domnul Borcea la pauză şi în timpul reprizei secunde. Cristi era marcat de meciul cu Braşovul, când am avut şi un gol anulat, el asta îşi amintea", a declarat Nicolae Badea la DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite